Top ponuka

Obľúbený sortiment

Ochrana súkromia

Internetový obchod Logo VÁŠOBCHOD.sk chráni vaše osobné údaje.


Ochrana osobných údajov:

  • TOVA.SK, spol. s.r.o., ako prevádzkovateľ internetového obchodu VÁŠOBCHOD.sk je podľa zákona registrovaný na Úrade pre ochranu osobných údajov SR pod reg. číslom: 201410392

Plne rešpektujeme súkromie našich zákazníkov, avšak pre vybavenie objednávky potrebujeme niektoré osobné údaje, ktoré budu použité výlučne pre zaslanie tovaru a pre komunikáciu so zákazníkom. V prípade, že nemáte záujem, aby vaše osobné údaje boli uložené v našej databáze, objednávku môžete zrealizovať telefonicky, alebo pri dokončení objednávky uveďte v "Poznámke k objednávke" žiadosť o ich vymazanie ihneď po vybavení vašej objednávky.
 
  • Ochrana súkromia je plne v súlade s legislatívou podľa zákona 122/2013 Z.z. o ochrane osobných údajov. Prevádzkovateľ intenetového obchodu týmto prehlasuje, že s osobnými údajmi svojich zákazníkov, získanými registráciou pri vytváraní zákazníckeho účtu, nakladá v zmysle "Zákona č. 122/2013 Z.Z. o ochrane osobných údajov
  • Spoločnosť TOVA.SK, spol. s r.o. ako predajca a  prevádzkovateľ internetového obchodu VÁŠOBCHOD.sk týmto prehlasuje a zaväzuje sa, že zverené osobné dáta nebude bez súhlasu vlastníka (dotknutej osoby)  týchto dát akokoľvek poskytovať tretej osobe a nepoužije zverené osobné dáta ku komerčnej ponuke nesúvisiacou s propagáciou internetového obchodu
  • Osobné údaje budú použité iba pre zaslanie objednanej zásielky a pre komunikáciu so zákazníkom.  
  • Z vyššie uvedeného zákona plynie i povinnosť neposkytnutia získaných osobných údajov tretej strane. Výnimkou je, pri výbere spôsobu doručenia prepravnou službou, poskytnutie nevyhnutne potrebných údajov externému dopravcovi, za účelom doručenia zásielky
  • Podľa § 20 ods. 3 vyššie uvedeného zákona sa prevádzkovateľ internetového obchodu súčastne zaväzuje, že na prianie zákazníka, vymaže neodkladne jeho osobné údaje z databázy internetového obchodu
  • Prevádzkovateľ interetového obchodu si vyhradzuje odstúpiť od záruky bezpečného zaobchádzanie s osobnými údajmi zákazníkov v prípade napadnutia serveru neznámym páchateľom – hackerom. V takom prípade neplatia vyššie uvedené pravidlá manipulácie s dátami

 

Internetové stránky VÁŠOBCHOD.SK používajú na poskytovanie služieb, personalizáciu reklám a analýzu návštevnosti súbory cookie. Používaním tohto webu s týmto súhlasíte. Viac informácii. 

Ako autorizovaný predajca sme tu pre vás už od roku 2005 !

                                                                                                                                                                                              Garancia & Spokojnosť

     Prajeme vám príjemný nákup! 

Logo VÁŠOBCHOD.sk